Hop til indhold

Fotografering af bryllupsbilleder

maj 2, 2012

Bryllupsfoto som Fotograf – før eller siden

Før eller senere, vil du blive inviteret til at fotografere brylluppet af en ven eller et familiemedlem. Efter alt, har du en af disse kameraer, professionelle, så du bør vide hvad du laver!

Fotografering af bryllupper kan være skræmmende, især hvis dette er dit første. Da bruden og gommen, kan du blive konfronteret med sine egne præ-bryllup rystesyge. Så hvad hjælper? Først stoppe bekymre dig så meget, og følg disse tips til bryllupsfotografering, og du vil gøre dette gennem:

bryllup fotografering

Vær forberedt og gøre en bryllupsfotografering tjekliste

  • Oplad alt – kamera batterier, flash batterier, fjernbetjeninger osv.
  • Tjek din kamerataske mindst 3 gange før du forlader og sørg for at du ikke efterlade noget (ligesom et batteri oplades på væggen).
  • Hav backup for alt. Ja, kan tingene magisk stoppe med at arbejde i et bryllup (husk Murphys lov). Sørg for at du har en plan B i tasken før tid.
  • Sørg for at du har en hurtig linse til indendørs, eller leje en for en rimelig pris, hvis du ikke har en.

Sørg for, at du ved, hvad brud og brudgom ønsker.

Før den store dag, skaber en bryllupsfotografering liste over billeder med bruden og gommens input. I det kaos af brylluppet, vil dette hjælpe sikre, at du ikke går glip af noget vigtigt. Giv dem en liste over muligheder og få dem på vigtigheden af skud og tilføje nogen af deres egne ideer.

Overvej en Fotograf mere.

Alene, kan én fotograf simpelthen ikke fange alt. Men med en anden fotograf støtte dine billeder, kan du tilføje et andet perspektiv på bryllupsdagen udover din egen. Ikke kun det, men der er ingen “gør-overs” til et bryllup. Du enten fange det øjeblik, eller du ikke. Den anden fotograf sikrer, at du vil have billeder til at præsentere til din klient, selvom en eller anden måde dit hukommelseskort bliver bortført af aliens -. Eller mindre dramatisk beskadiget

Må ikke blæse kjolen. ikke blæser ud det hvide af en brudekjole, mens udsætte en scene med en sort smoking kan være en vanskelig opgave. Tænd kameraet højdepunkt alarm funktion (tjek din brugervejledning). Så, når man ser på LCD-skærmen vil du se nogen blæses ud områder, så du kan justere dine indstillinger hvis det er nødvendigt.

Fokus på bruden.

Bruden er stjernen. Lad ikke hendes alene – i hvert fald ikke for længe. Handlingsplanerne og vigtige mennesker er bundet til at være, hvor hun er. Fokus på hende vil føre til de mest tilfredsstillende billeder til parret.

Posering ved bryllupsfotos

Husk din fotografering udgør retningslinjer. Hvis du har lært at stille folk på en flatterende måde, vil du sælge flere udskrifter efter brylluppet. Vil du mor til at købe familien billedet? Så hun skal have en professionel (det er dig nu!) Udgør hende i den mest attraktive måde.

Skift kameraer snarere end objektiver.

Hvis du har den luksus at eje to fine kameraer, holde begge med dig. Sæt et zoomobjektiv på en og dit vidvinkelobjektiv på den anden side. Ting på et bryllup bevæge sig hurtigt og det altid synes, at når du skifter linser, kan du gå glip af en fantastisk foto op.

Fang detaljerne.

Hvad kan brud og brudgom ønsker at huske om deres store dag? Fortæl historien for dem. Husk at tage billeder af ringe, nærmere oplysninger om kjole, centerpieces, den kage, den buket, receptionen Hall, kirke osv.

Bevæg dig

Igen, et bryllup bevæger sig hurtigt. Du sidder, du glip af noget. Du begynder at spise de forretter, kan du glip af noget. Sørg for at du spiser og hydrat ordentligt før arrangementet.

Tag en dyb indånding.

Fordi et bryllup er en tempofyldt, once-in-a-lifetime begivenhed, kan det medføre, at du stress og angst. På trods af dette ubehag, handle sikker. Hvis du er nervøs, vil den følelse overføres til dem, du fotografere og vil gøre det svært for dig at fange afslappede skud. Lad os i stedet glæde af dagen overførsel til dig. Giv dine “Smil muskler” en træning. Tag en dyb indånding og nyde. Betragter det som en ære at være sådan en væsentlig del af nogens store dag!

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: