Hop til indhold

Fotografisk stil – vær dig selv

maj 2, 2012

Det handler om at finde sin egen stil

Når vi taler fotografiske stilarter, vil diskussionen være centreret omkring de unikke aspekter af hver enkelt fotograf, der er unikke i deres værker.

Hvorfor unik?

Fordi billeder og fotografier fra hver fotograf er anderledes. Hvad enten det er fra den vinkel billedet er taget, hvordan de rette deres fag, de belysningsteknikker de indeholder, eller de efterfølgende forarbejdning teknikker, de bruger. Hver har deres egen underskrift stil. Tag f.eks. Når nogen tænker på det arbejde, Fotografering i høj kvalitet, perfekt belysning kommer til at tænke. Eller en fotograf, der er synonymt med en unik billed stil. De fotografer, der svømmer ud af mainstream og skaber deres egen stil egne værker. Og selvom der er dem, der forsøger at efterligne deres kunstværker, er de stadig de bedste.

En personlig stil ved fotografering kommer altid naturligt, og det vil afspejle en personlig og unik tilgang fotografering. Det vil være noget unikt og personligt i billederne. Når du er i flor, vil stil en fotograf gør dem pop blandt de ti, tusinder, ja millioner af andre fotografer, der er for døde sæt til at følge en bestemt vigtigste stream tendenser. Det er her en af nøglerne til succes i fotografering ligger, når en unik stil af en fotograf er godt opfattes af masserne, popularitet og profit naturligt ruller i.

Finde eller om vores personlige stil for fotografering bør ikke være noget af en byrde eller noget at blive påtvunget. Der er altid at lære fase, hvor vi efterligner dem, vi beundrer og respekt. Når du pløje dog, at fase og aldrig bliver træt af det håndværk, vil dine instinkter fortælle dig, hvad er “dig”.? Over tid med høj engagement og praksis gearet, altid at være åben og holde en “out of the box” sindstilstand, vil du gradvist opdage og fortsætte med at forme din egen personlige stil.

En anerkendt fotograf sagde engang: “fotografering er generelt, men stilen er personlig.” En out-of-fokus billeder er en fejl, ti ud-af-fokus billeder er et eksperiment, et hundrede out-of-fokus billeder er en stil.

fotograf Stilen

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: