Hop til indhold

Tips til bedre bryllupsbilleder

maj 3, 2012

For fotografen? Nej, bruden og gommen

Når man tænker på alle de forberedelser bag et bryllup billede kan synes som en næsten utrolig konvergens af romantik, teknologi, humor og kunst: din kæreste, der er foreslået til dig den dag, ingeniøren i Japan, der udviklet en ny optik, syerske, som syede din kjole, blomster, der vokser et eller andet sted lige nu, og som senere ender i din buket, og så videre. Ja, listen fortsætter, og det er ikke overraskende, at du er nervøs på deres bryllupsdag.

FIND DIN bryllupsfotograf

Giv ejr tid til at finde en bryllupsfotograf. Der er mange dygtige bryllup fotografer i Danmark, og mange har deres egen specielle stil. En god fotograf vil koste mere end en amatør på grund af den tid de bruger på forberedelse, udstyr, efter arbejde, uddannelse, osv. En god fotograf er lige så ivrig som du kan få fantastiske bryllup fotos. Hver fotograf er naturligvis deres bedste bryllup foto. Husk, at nogle billeder kan tages med en model eller et kursus, er det svært at se forskel. Bed om at se gallerier rigtige par, fortrinsvis 200-300 pc billederne for at få et samlet billede af, hvordan fotografen fungerer. En fotograf, der opdaterer sin blog ofte give dig mulighed for at se, hvordan det virker, og du kan se bryllupsbilleder fra de seneste bryllupper. Alt koster mere i disse dage, men rejser er blevet billigere at ligne også til fotografer, der arbejder over hele landet og er i stand til at flyve hjem.

BryllupsMesser er et godt sted at møde fotografer og vil give dig straks et første indtryk.

Et første møde med fotografen at planlægge dagen er meget vigtigt, at billederne vil være fint.

find bryllupsfotograf

En god fotograf vil have udsigt over din tidsplan, og advare dig, når de poster, der kan være stressende for hendes bryllup. En kontrakt er ikke et must, men der er bedst for begge parter, fordi skriften siger, hvad der er aftalt, og mindsker risikoen for misforståelser. Sørg for, at alle omkostninger er inkluderet. Billedbehandling, brug af billeder og fremstilling af billeder er ofte betragtes som ekstra omkostninger.

Informere dig om, hvordan du kan bruge billederne og bruge højre kan overføres til dig (dvs. du kan købe de originale billeder på disken). Differentiere bruger den rigtige (hvad du kan gøre med billeder) og ophavsret (som ikke kan fratages af fotografen) Det er ikke sikkert, at “Alle billederne på CD’en” betyder, at billeder er tilgængelige til udskrivning. Spørg billeder har opløsning (pixel), og hvis de er trykt med et logo eller vandmærke. Forvent fotografen til frasortering ud og ikke vise billeder, der er dårlige: en person, der lukker sine øjne, en kopi eller en fejl med kameraet. Fotografer til tider forsøger at tage et “umuligt” billede i håb om at lykkes, men det er ikke altid muligt. Fotografen er ikke så dum, at han forsøger at sælge så mange billeder som muligt for parret, men stadig har en professionel ære at tænke på et godt bryllup historie kræver mange timers fotografering. I to timer, du kan ikke gøre noget bryllup reportage, men måske i bedste fotografi hver gæst en gang. Hvis du vil have billederne til at fortælle en historie, skal du give fotografen op til 8 timer til rådighed. Et godt bryllupsbillede (eller flere) er en blanding af god komposition, teknik og korrekte kameraindstillinger, og endelig en perfekt finish til din computer. Det er let at se forskel hvis du har interesse i fotografi og ser sig omkring i forskellige billeder.

Vær skeptisk, hvis fotografen leverer billederne for hurtigt efter brylluppet. Hvis billederne kommer direkte fra kameraet, er de ikke blevet behandlet og har ikke haft den lift, som de sandsynligvis fortjener. Der er ingen direkte skade, hvis fotografen bruger filmen i stedet for digital teknologi, men du skal vide, at digitale kameraer kan tage farvebilleder i svagt lys uden at billederne er for støjende. Med film, er du begrænset til sort-hvid film, når lyset er ikke nok. Et dyrt SLR kamera er ingen garanti for gode billeder. Reglerne for fotografering har ikke ændret sig i dette system, er kameraerne blevet digital. Så du skal ikke blive imponeret af fotografen fortæller dyrt udstyr, der anvendes – det er ikke kvalitet. Professionelt udstyr er indlysende.

Se efter bryllupsfotograf har sit eget visuelle sprog og ikke kun bruge en halv snes forskellige konfigurationer, såsom brud og brudgom ser ud bag et træ, brudgommen knæler foran bruden og så videre. En god bryllupsfotograf ikke bruge en skabelon, men kan tilpasse sig forskellige situationer og omstændigheder.

En mindre detalje er, hvordan fotografen kjole til hendes bryllup. En fotograf, der tilpasser sig det tøj, efter den dato, der ikke stikker så meget som en fotograf i jeans og T-shirt.Selvfølgelig er fotografen ikke er begrænset af deres påklædning, men alligevel bør være i stand til at blande sig med gæsterne.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: