Skip to content

Læs alt om fotografi

november 21, 2016

Læs alt om fotografi

For at forbedre kvaliteten af dit billede, mindske afstanden mellem kameraet og motivet. Kom helt tæt på giver dig en bedre konceptuel fokus, og udsletter baggrund distraktioner.

Af alle de mange kunstneriske veje i denne verden, fotografering er en udfordrende bestræbelse, der kræver masser af træning og selvfølgelig naturlige evne. Lær hvordan forskellige omgivelser, fag og belysning påvirker dine billeder, vil du kun bedre, hvis du lære tips og teknikker til at tage et stort billede.

portraetfotografen

Adobe Photoshop

Ved hjælp af digital software, kan billeder ændres til at ligne akvareller, blyant skitser og meget mere. Der er en række digitale software til rådighed på markedet, men standarden anses for at være Adobe Photoshop.
Anvend digitale teknikker for at lave billeder, der ligner akvareller, oliemalerier, grafik blyant skitser mv Der er flere muligheder, når det kommer til fotosoftware redigering, men Adobe Photoshop er normalt betragtes som den bedste. Det kan straks ændre billeder i kunstværker ved at vælge mediet kræves inden filteret mulighed.

Se flot fotokunst fra dygtige fotografer her.

Lukketid

Undgå at tage billeder under en overskyet, overskyet himmel, hvis muligt. For meget grå himmel viser i et foto gør det ser udvasket og dæmpet.
Det tager eksperimenter at lære, hvilke lukkertid fungerer bedst i forskellige indstillinger. Afhængigt af hvor hurtigt eller langsomt du indstille din lukkertid, kan du oprette en lang række effekter, der spænder fra skarpt fokuserede handlinger skud til blødt slørede billeder. At fastfryse bevægelige objekter, afprøve en hurtig lukkertid. En langsommere lukkertid vil bidrage til at fange rolige, naturlige scener.

Et professionel kamera

Et professionel kamera vil være påkrævet, hvis du påtænker at tage professionelle billeder. En DSLR-kamera er den bedste ting at købe, hvis du ønsker at tage fantastiske fotografier.
En digital spejlreflekskamera kamera er at kameraet at slå for professionelle fotografer. Et DSLR tager de bedste billeder, så undersøge købe en af disse. Et digitalt SLR kamera er, hvad de fleste professionelle fotografer bruger, så hvis du ønsker at tage perfekte billeder som en professionel, vil du nødt til at købe en af disse.

TIP! Her er et godt foto tip! Uddan dig selv om lukkertider. Der er P, M, A, og S-indstillinger på dit kamera.
Eksperimentere med nye ting, og vær ikke bange for at tage originale billeder. Det er vigtigt at indsprøjte en dosis af individualitet i hvert fotografi taget. Den samme gamle billede taget igen og igen, er af ringe interesse. Eksperimentere med nye vinkler, og være kreativ.

TIP! Sløre baggrunden, når der optages billeder af mennesker. Hvis du fokuserer mindre på baggrunden og mere på dit emne, vil du opdage, at fokus vil være direkte på dem.
Oplysningerne i denne artikel, kan guide dig til at mestre fotografering og har en succesfuld karriere. Tager billeder er mere end blot at pege og klikke på et kamera, tager et godt billede indebærer at genkende en interessant fotografi, endnu før det er taget.

Erfaren og uddannet bryllupsfotograf.

Reklamer

From → Uncategorized

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: